Best Western Plus Hotel Expo Sofia

Хотел Експо София е разположен в сърцето на бизнес района на София, на по- малко от 50 метра от Международния изложебен и конгресен център, на две минути от метростанция, в непосредствена близост до Международното летище София и многобройните забележителности на града.
Хотелът разполага с 99 уютни стаи, мултифункционални конферентни зали, специално обособен бизнес салон, модерен бар, както и изискана открита лятна градина.

Всички стаи са съобразени с Вашите индивидуални нужди и високи очаквания за комфортен престой с модерна и творческа атмосфера. Помещенията се отличават с простор и висококачествено обзавеждане.

Бест Уестърн Плюс Хотел Експо предлага мултифункционални конферентни и банкетни зали, подходящи за всякакъв вид събития, с капацитет до общо 1200 делегати. Екипът има богат опит в провеждането на различни видове конференции, изложби, тържества и светски събития. Всички конферентни зали са изпълнени с естествена, дневна светлина, като предлагат високоскоростен интернет и модерно техническо оборудване.
Откритата лятна градина “ФорЕго” е идеалното място за организиране на барбекю, приеми на открито и тържества за специални поводи.

Специална оферта за настаняване

 

Тип помещение Единично настаняване Двойно настаняване
Стандартна стая 45 € 50 €

Общи условия

    • Настоящата оферта е валидна единствено за участници в Годишната конференция на Travel Academy.
    • • Посочената преференциална цена е валидна за помещение и включва закуска на бюфет, интернет, паркинг, фитнес, шатъл от и до летище, по разписание, ДДС, кафе и чай комплимент в стаята.
    • Доплащане: градска такса: 0,56 евро на човек, на вечер

Условия за анулация

  • • Анулации без неустойка се приемат до 24 часа преди настаняването. Офертата е валидна до 03.04.2019 /за резервации след този период ще предоставяме условия при запитване/.

 

Резервация

  • • Резервации се изпращат на мейл: reservations@hotelexposofia.com или v.georgiev@hotelexposofia.com с код ТA6-Expo.