Metropolitan

бул. Цариградско шосе 64

Метрополитън Хотел София е независим 4-звезден бизнес хотел, част от висококатегорийния сегмент за настаняване в София. С впечатляваща локация в сърцето на бързоразвиващия се бизнес район, хотелът е отличен избор за срещи и корпоративни събития. Разположен е на източния вход на столицата – в близост до летище София, по пътя за Бизнес Парк София и на пешеходно разстояние от Международния Експо Център (IEC) и София Тех Парк.

Дискретното приятелско обслужване, усещането за уют и възможностите за развлечение превръщат престоя на всеки гост в запомнящо се преживяване. Метрополитън зарежда с вдъхновение Вашия делови ден със своите 10 напълно оборудвани зали подходящи за всяко събитие, “офис извън офиса” и екип от професионални организатори. Ресторант Метрополитън е мястото, където ще изпитате наслада, независимо дали ще изберете нещо от изкусителната кухня или богатата селекция вина. Мет Бар очарова с приятна музика, елегантна атмосфера и изпълнения на пиано. В Релакс центъра на хотела ще откриете сауна, парна баня, Джакузи и процедури за красота.

Хотелът разполага с безплатен открит и закрит паркинг, перфектна Интернет връзка и станция за зареждане на електромобили. Настанените в хотела гости ползват специални комплименти – комфортен летищен трансфер и ежедневно зареждане на мини бар с безалкохолни напитки, бира и вода.

Специална оферта за настаняване

 

Тип помещение Единично настаняване Двойно настаняване
Стандартна стая 45 € 50 €

Общи условия

  • Настоящата оферта е валидна единствено за участници в Годишната конференция на Travel Academy.
  • Посочената преференциална цена е валидна за помещение и включва 9% ДДС, туристически данък, застраховка и следните безплатни услуги: закуска-бюфет, интернет, паркинг, фитнес, трансфер от и до летище София и безплатен мини бар в стаята, зареждан ежедневно с бира, безалкохолни напитки и мин. вода

Условия за анулация

  • Анулации без неустойка се приемат до 2 дни преди настаняването. Офертата е валидна до 15 март 2019 (за резервации след този период ще предоставяме условия при запитване).

 

Резервация

  • Резервации се изпращат на мейл: Reservations@metropolitanhotelsofia.com с код ТА6.