Image Alt

Travel Career

Каним всички работодатели да представят възможностите за кариера в тяхната компания и всички потенциални служители и студенти да се запознаят с възможностите за кариера в туризма.

Кариерно изложение .

Бизнесът и образованието - ръка за ръка
a

Двудневно изложение

Travel Career ще се проведе на 05 и 06 април по време на годишната конференция на Travel Academy, в сграда ``Джон Атанасов``

a

Кариерна консултация

По време на изложението ще имате възможност да се запознаете с кариерни специалисти, които да ви дадат насоки и да ви ориентират в пазара на труда.

a

Работодателите презентират

Работодатели от туристическата индустрия ще имат възможност да представят своите отворени позиции за работа и да разкажат повече за бизнеса си.

За посетители .

Travel Career е напълно безплатно събитие за посетители. Необходима е предварителна регистрация.

Няма значение дали вече работите в туристическата индустрия и искате да се ориентирате за пазара на труда или все още се обучавате и желаете да стартирате своята кариера в туризма.

За изложители .

Предлагаме на работодателите да презентират своите свободни позиции за работа.

Участието за работодатели е под формата на изложбен щанд, на който до 2-ма представители от фирмата ще имат възможност да се срещат с участници и да представят своя бизнес. Всеки бизнес, който заяви своето участие ще получи ценни съвети и полезни стъпки, които да следва при презентирането на своя бизнес като предпочитан работодател в туризма.