B2B изложител Planet Travel Center

Planet Travel Center е туроператор създаден през далечната 1995г. и от самото начало се налага като водеща компания за почивки в Гърция и близките до България дестинации.

През последните години Планет инвестира активно в технологичното си развитие, предоставяйки както на на своите B2B партньори, така и на крайните си клиенти достъп до система, обхващаща всичките си актуални промо оферти, над 124 000 хотела по цял свят с изключително конкурентни цени, както и организирани почивки на компанията и нейните партньори. Всички продукти могат да се купят или заявят онлайн и да бъдат платени по различни начини и с гъвкави планове на плащане, в зависимост от историята на партньорство. Предлагат се бонус програми и привилегии за лоялните партньори на компанията.

Компанията има опит и с корпоративни клиенти, като има възможност да осигури пълен пакет хотелско настаняване, трансфери, самолетни билети икономична и бизнес класа, организации свързани с тийм билдинг, конференции и срещи – цялостна концепция, за да улесни максимално заетите си корпоративни клиенти.