/    /  IB Park Hotels

Регионът на долината на река Места, около град Гоце Делчев и Огняновските минерални бани е отлична дестинация за целогодишен събитиен, спа, винен, кулинарен и културно-исторически туризъм. Комплексите Uva Nestum Wine & SPA и Therma Vitae – Профилакториум Огняново разполагат с опитен и квалифициран екип и богати възможности за организиране и осъществяване на различни типове мероприятия: конгреси, конференции, семинари, изложби, спортни събития, събития по индивидуално изготвен проект, програми за сплотяване, обучение и развитие на персонала, лични празници и тържества.

 

Комплекс Uva Nestum Wine & SPA e разположен в непосредствена близост до град Гоце Делчев. Комплексът се простира на площ от 77 дка в красивата долина на река Места. Създаден по проект на видния български архитект Лило Попов, комплексът е носител на отличието Сграда на годината 2016. През 2018 година Uva Nestum Wine & SPA е обявен за SPA хотел на годината от БСБСПА.

Хотелската част разполага с 33 помещения, от които 24 двойни стаи и 9 апартамента. На територията на комплекс Uva Nestum Wine & SPA се намират: лозя, изба, хотел, заведения, спа център, басейни, фитнес, спортен център и обширен парк. С грижа и внимание към всеки продукт, комплекс Uva Nestum поддържа собствено стопанство и работи с подбрани местни производители, за да гарантира качеството на всяко ястие.

Комплекс Uva Nestum Wine & SPA предлага многофункционално пространство, високотехнологична презентационна и озвучителна техника, техника за излъчване на живо и разнообразни възможности за провеждането на различни събития.

Uva Nestum Wine & SPA
гр. Гоце Делчев, бул. “Гоце Делчев- продължение” №125
тел. +359 888 031 030
hospitality@uvanestum.com
www.uvanestum.com

Комплекс Therma Vitae – Профилакториум Огняново се намира на 7 км от комплекс Uva Nestum Wine & SPA, в живописната местност на курорта Огняновски минерални бани. Близостта на двата комплекса е предпоставка за организиране на мероприятия за повече участници с комбинирано настаняване и осигурен транспорт между хотелите.

Комплексът е изцяло реновиран през 2014 година и разполага с 50 помещения, от които 40 двойни стаи и 10 апартамента. На територията на комплекс Therma Vitae се намират: хотел, заведения, лицензиран медицински център, 5 басейна с минерална вода, релакс зона, фитнес, парк и детски площадки.

Комплекс Therma Vitae разполага с функционално обзаведената конферентна зала и високотехнологично мултимедийно оборудване, в съответствие с най-високите стандарти за реализация на различни типове мероприятия. Отворените пространства и възможностите за комбиниране на зали и общи площи, позволяват провеждането на събития и за по-голям брой участници.

Therma Vitae Профилакториум – Огняново
с. Огняново – 2947, община Гърмен
тел. +359 75 233 182
тел. +359 879 233 182
reception@thermavitae.bg
www.thermavitae.bg