/  Хотелски иновации и интелигентни решения. Съвременните интерактивни телевизионни и Digital Signage системи.

Антон Михалев, управител на Евродизайн Системс

Хотелски иновации и интелигентни решения. Съвременните интерактивни телевизионни и Digital Signage системи.

Днес, едно от основните ни предизвикателства е да покажем на хотелиерската индустрия, че съдържание се консумира чрез технологии.

Всеки хотелиер се стреми да се отличи от останалите. Как да се случи това? Със средства и усилия, насочени към иновативни продукти и услуги. А какво ще кажете, ако Ви докажем, че инвестирайки в интерактивна информационна система, не само ще възвърнете вложеното и но и ще генерирате приходи. Освен това ще се отличите от всички, като същевременно с това ще осигурите на гостите си комфорт и усещането да се чувстват специални.

Позволете на гостите си да поръчват рум сервиз директно от телевизора, да си изберат филм, да резервират маса в Ваше заведение, да оставят мнение за качеството на услугите. Направете престоят им специален, като им изпратите приветстващ поздрав, а защо не и персонализирано съобщение по случай техен празник. Резултатът е приятно изненадан гост, който със сигурност ще сподели за Вас с приятели. Получавайте приходи от реклама, като популяризирате местни и външни за хотела услуги и продукти. Рекламирайте Вашите специални оферти. Всичко това се случва във Вашия хотел.