Стартираме безплатни услуги за туристическия бранш

tahubog

Travel Academy HUB е проект, който функционира вече няколко години, но нямахме намерение да го обявяваме публично. С настъпването на кризата с “COVID-19” много от туристическите агенции, обектите за настаняване и изхранване, транспортните фирми и атракционните комплекси ни потърсиха за съдействие и решения за по-бързо излизане от кризата.

За да сме максимално полезни, отговорни и прозрачни към туристическия бранш, който ни е гласувал доверие през годините, решихме да пуснем част от услугите на Travel Academy HUB напълно безплатно.

Какво е Travel Academy HUB?

Създадохме Travel Academy HUB като инструмент за управление на проекти и всички видове процеси, които могат да бъдат аутсорснати от туристическа агенция, хотел, ресторант, транспортна фирма, музей, туристическо сдружение и т.н.

Основната цел и фокус на HUB-a е да предложи цялостно обслужване на клиента чрез наемане на доказани подизпълнители, които разбират спецификата на туристическата индустрия. С натрупания опит Travel Academy има капацитета да предложи помощ при разрешаването на всеки един проблем, както и цялостно обслужване и развитие на бизнеса. Оптимизирането на бизнес процесите, аналитичността и правилните инструменти са част от стратегията ни за успех.

Основен плюс на услугата е, че всеки клиент комуникира единствено с акаунт мениджър в лицето на Travel Academy HUB, а получава комбинирана услуга с много и различни направления.

Защо “безплатни” услуги?

Ние поддържаме тезата, че безплатен обяд няма. В същото време изчислихме, че можем да инвестираме в труда на малък екип, който да предостави безплатни услуги за туризма в периода 01.05 – 31.07.2020 г. и това ще е поредната мярка, която Travel Academy предприема в помощ на туристическата индустрия.

Можете да заявите достъп до безплатните услуги като попълните кратък формуляр в сайта на Travel Academy HUB. Ще започнем активна работа по безплатните услуги след 06.05.2020 г. В началото ще са активни предимно одит услуги, а с времето ще добавим и оперативни.

Предпочитания за поверителност
Travel Academy използва „бисквитки“ и други данни, за да предоставя, поддържа и подобрява услугите и рекламите си. Ако приемете, ще персонализираме съдържанието и рекламите, които виждате, въз основа на активността ви в услугите ни (като например Събития, HUB, Блог и др). Имаме и партньори, които измерват как се използват услугите ни. Кликнете върху „Политика за поверителност“, за да прегледате опциите, които имате.