/  Адриана Ангелова

Адриана Ангелова

Адриана Ангелова започва пътешествието си в бранша едновременно в УНСС, специалност Туризъм, и в туристическа агенция ”Орбита”. През 2001 се преориентира към хотелиерския бизнес, в отдел продажби на хотел Хилтън София, като активно участва в неповторимия проект по откриването му. Преминавайки през обучение в Hilton University и през всички позиции в отдел продажби, 10 години по-късно, става Директор Продажби и оглавява отдела. Работата и в международната верига Хилtън, с уникална организация, култура и иноваторски подход, я отвежда и до Румъния, където отново оглавява отдел продажби, този път в емблематичния Athenee Place Hilton в Букурещ.

В началото на 2017 година, Адриана напуска веригата Хилтън, в желанието си да намери нови предизвикателства. Присъединява се към екипа на BT Hotels Collection и към момета е Директор Продажби на BT Development Services, управляващото дружество на BT Hotels Collection. Веригата включва 7 утвърдени хотела в България ( х. Рила в к.к. Боровец, Интернационал хотел и Казино, к.к. Златни Пясъци, комплекс Гранд Хотел Варна, в Св. св. Константин и Елена и хотел Арбанаси Палас), част от които вече работят много успешно, а други са в процес на обновяване и репозициониране.

В 19 годишната си хотелиерска кариера, Адриана работи с много и различни екипи, както колеги, така и партньори от международни корпорации, политици, спортисти и световно известни имена от Холивуд. Работата и в многото разнообразни проекти, и носят допълнителен опит, знания и умения, като част от тях ще се радва да сподели и с вас.

Лекция в годишната конференция на Адриана Ангелова

10 начина, как да увеличите приходите на хотела
05.04.2019 15:30 - 16:00
Зала HoReCa