/  Александър Цеков

Александър Цеков

10 годишната кариера на Александър като професионален сладкар минава през различни организационни формати (хотелски банкетни кухни, производствени цехове и ресторанти) от една страна, но от друга в запознанството с изключително много хора (професионалисти в личната си вселена). Това е вдъхновило Александър по екипната работа и човешката симбиоза 1+1=3.

Вярва силно в професионално-лично-човешкото отношение. През годините се опитва да отразява добрите страни на хората и да се вдъхновява от чистотата на личния потенциал. За него потенциалът е фактор за зараждането на екипна симбиоза.

Приключенията за него не приключват до прага на кухнята. Вдъхновен от безграничността на личната вселена, той прави крачка в непозната дори за него посока. Вярвайки в разширението на познанието, той се впуска в изследване на естеството на потенциала. Работата като творчески директор на ресторант „Космос“ му дава свободата да изследва своя потенциал през сценичното изкуство, а именно – импровизационен театър. Импровизацията го държи в сегашния момент, където и симбиозата живее.

Имайки тази свобода, той естествено се води от индивидуална идентичност и изследва непознатите за него измерения на индивида.

Лекция в годишната конференция на Александър Цеков

Win-Win концепция за разгръщане на екипния потенциал
06.04.2019 11:30 - 12:00
Зала HoReCa