/  Борис Боев

Борис Боев

Борис работи в туризма вече почти 19 години. Кариерата му е преминала през всички стъпала – от кол център оператор, през туристически консултант, продуктов мениджър и понастоящем ръководител на екип от продуктови мениджъри в Usit Colours.

През пролетта на 2010 година, като продуктов мениджър, въвежда в портфолиото на Usit Colours круизите, като относителна новост на пазара. Оттогава до днес круизите се утвърждават като един от най-бързо растящите отрасли в туризма, както в България, така и по целия свят. Още през 2011 г. се появява специализираният сайт crusit.bg, който днес е едно от нарицателните имена за продажба на круизи у нас. От няколко десетки продадени круиза през първата година, днес crusit.bg реализира няколко хиляди продажби годишно, като тенденцията е само нарастваща.

Борис опознава круизите отблизо в продължение на вече 9 години и след над 30 круиза зад гърба си и лични контакти с най-големите компании в бизнеса, ще ви разкаже за своята визия за круизите като катализатор на толерантността, тенденциите и бъдещето на плаващите хотели.

Лекция в годишната конференция на Борис Боев

Всичко, което не знаете за круизите
05.04.2019 15:30 - 16:00
зала Keynote