/  Даниел Златанов

Даниел Златанов

Даниел е специалист стратегически партньорства и афилиейт маркетинг в онлайн травел индустрията, с повече от 7 години опит натрупан съответно в Booking.com и Rentalcars.com, които заедно са част от Booking Holdings Inc. Пряко отговорен е за развитието на стратегическите партньорства на двете компании за териториите на Русия, Източна Европа и страните от бившия Източен блок.

Опитът му до момента го свързва с изградени успешни партньорства с компании, като Singapore Airlines, WizzAir, S7 Airlines, Aeroflot, Ukraine International Airlines, Opera Software и др., където чрез интегриране на различни маркетингови инструменти, успява да развие както директните продажби, така и продажбите генерирани чрез програмите за лоялност. Работата му в Rentalcars.com и Booking.com му дава достъп до последните иновации и технологии, използвани в онлайн туризма, които след това успява да внедри сред своите партньори. Поради тази причина определя работата и себе си по-скоро като relationship manager, отколкото sales.

Даниел има бакалавърска степен по “Туризъм”, както и магистърска степен по “Бизнес Финанси” от Международно висше бизнес училище. Преминава различни курсове за маркетинг и продажби включително Miller Heiman Strategic Selling.

Лекция в годишната конференция на Даниел Златанов

Как програмите за лоялност влияят върху продажбите?
06.04.2019 16:00 - 16:30
зала Keynote