/  Екатерина Христова

Екатерина Христова

Екатерина e разказвач на бизнес истории. Кариерата ѝ започва с представяне на дейността на различни организации чрез цифри, отчети и анализи. Богатият ѝ опит при управление на хора и процеси я убеждава в това, че успешните организации са тези, които създават среда на доверие с ясна, последователна и споделена култура. С последните си проекти, Екатерина се стреми да помага за представяне на всеки вид бизнес, именно чрез неговата мисия, споделени ценности и култура.

Като част от екипа, създал мисията на IB Park Hotels, Екатерина открива новата си страст – да разказва не само за бизнес, но и за красиви места, гостоприемни хора и невероятни преживявания. IB Park Hotels е бранд, чиито стремеж е да създава първокласни туристически обекти, които предлагат персонално ориентирани услуги чрез професионално обучен екип, постоянно качество и внимание към всеки детайл.

IB Park Hotels реализира възможностите за целогодишен спа и винен туризъм в една малко позната туристическа дестинация – долината на река Места, чрез комплексите Uva Nestum Wine & SPA, Гоце Делчев и Therma Vitae – Профилакториум Огняново, Огняновски минерални бани. От седем години Екатерина работи за развитието и маркетинга на комплексите, отговаря за обучението на екипа, разказва истории. Истории, които представят богатствата, красотата и хармонията на долината на Места и помагат за популяризиране на дестинацията.

Лекция в годишната конференция на Екатерина Христова

Гостоприемството и силата на „меките умения“ в туризма
05.04.2019 10:30 - 11:00
Зала HoReCa