/  Галена Ставрева

Галена Ставрева

Галена е един от основателите и СЕО на SpareFare.net – сайт за продажба на самолетни билети, хотелски резервации и почивки, които не могат да бъдат ползвани от собствениците им. Преди да основе SpareFare, Галена има дългогодишен опит като адвокат във Великобритания.

Вместо да губят парите си, клиентите на SpareFare могат да продадат билетите си на платформата и да си възвърнат част от средствата, платени за резервациите. Купувачите пък имат достъп до резервации, предлагани на цена, която е по-ниска от цената на авиокомпанията или хотела – сделка, от която печелят и продавачът и купувачът.  Платформата предлага защита срещу измами и драстично намалява риска от прехвърляне на полети, хотелски стаи и почивки на непознати, чрез ролята си на посредник.

Екипът на SpareFare е базиран във Великобритания и България. Компанията работи както директно с потребители, така и с хотели и туроператори. Пътуването е страхотно преживяване и пазарът на SpareFare е насочен към превръщането на по-малко забавните части от него – като отмяна на резервации – в нови сделки, които подобряват статуквото за всички.

Лекция в годишната конференция на Галена Ставрева

Погрижете се за клиентите, които анулират резервациите си
06.04.2019 11:00 - 11:30
Зала Technology