/  Гинка Ценова

Гинка Ценова

Гинка Ценова е Генерален Мениджър за Travelport Bulgaria от Май 2018. Заедно със своите колеги от офиса в София, Travelport предлага сертифицирани обучения за Galileo и Worldspan, поддържа Helpdesk Support и IT Support за клиентите си в България.

Гинка започва своята кариера в туристическата индустрия преди 26 години в една от най-големите туристически агенции. Заедно със своята страст към пътешествията и новите дестинации се развива и интереса към авио-индустрията. Малко след това започва работа в представителството на KLM Royal Dutch Airlines. През 12-те години там има възможност да придобие богат опит и знания, да премине през различни обучения по продажби и маркетинг, както и да работи с различни екипи и националности в организацията.

Този опит прави възможен и следващия етап като Country Manager в ТАЛ Авиейшън България. Фирмата е представител на няколко авиокомпании за България като: Singapore Airlines, TAP Air Portugal, Icelandair, Adria Airways, Aerolineas Argentinas и други. През годините има възможност да работи на няколко различни резервационни системи, както и с различни екипи в Европа.

Лекция в годишната конференция на Гинка Ценова

Дискусия - Бъдещето на GDS-те
05.04.2019 11:00 - 12:00
зала Technology