/  Христо Янев

Христо Янев

Христо Янев е проактивен и доказващ се професионалист в туристическия бизнес, основател и CEO на компанията ВИП-Сливен ООД. Фирмата разработва различни проекти в широк спектър – от иновативни туристически продукти и услуги до социални медии, уеб дизайн, маркетинг, коучинг, лекции. Той продължава да бъде единственият българин лектор на двете най-големи туристически изложения ITB Berlin и WTM London, гост лектор в Cardiff Metropolitan University и Varna University of Management, експерт в разработването на иновационни подходи в маркетинга, управлението на туристически бизнес, разработването и прилагането на стратегии, коучването на млади предприемачи и спомага за финансирането на стартиращи бизнеси в популярни инкубатори.

Една част от от туристическия му бизнес са 4-те платформи, чрез които като голям родолюбец представя непознатата, интересна, немасова и вълшебна България на чужденци и българи:

 • www.VisitBulgariaOn.Com – Еднодневни, мулти-дневни и обиколни турове в
  България и в Балканските страни; Входящ туризъм от цял свят.
 • www.VisitSliven.com – Алтернативни турове и настаняване за тези, които искат да открият интересните кътчета на региона на Сливен.
 • www.BestBulgariaDeals.com – Интересни и забавни пътувания в страната и извън
  нея.
 • www.MeOnTour.com – Високотехнологична p2p платформа на базата на
  изкуствен интелект, целяща да свърже местни жители с пътешественици, които
  търсят истински автентични преживявания по цял свят.

Лекция в годишната конференция на Христо Янев

Как изкуствения интелект влияе и променя Travel индустрията?
06.04.2019 13:30 - 14:00
зала Keynote