/  Магдалена Георгиева

Магдалена Георгиева

Тя е търговски директор на групата хотели на НИКМИ, Гранд Хотел София – 5 звезди, Суит Хотел София – 4 звезди и най-новия обект Гранд Хотел Милениум София – 5 звезди.

Завършила е специалност „Икономика“ и има Магистърска степен по „Икономика на Туризма” от Университета по Икономически и Социални Науки в Тулуза, Франция. Има 15 годишен опит в хотелиерството, като за този период регулярно е посещавала международни конференции и семинари организирани от едни от най-престижните училища по хотелиерство – EHL в Швейцария и Cornell University в САЩ, както и от световно доказали се професионалнисти от индустрията – IDEAS, EyeforTravel, booking.com и други.

Магдалена Георгиева работи в Гранд Хотел София от самото му откриване през 2004 г. Тя е Директор Продажби на Гранд Хотел София от 2009 г., а от 2012 г. е Търговски Директор на София Хотелс Мениджмънт – дружеството за управление на Гранд Хотел София, Сентръл Парк Хотел София (до 2017 г.) и Суит Хотел София. В момента е част от екипа, който подготвя откриването на най-новия обект от групата Гранд Хотел Милениум София.

www.grandhotelsofia.bg
www.suitehotelsofia.bg

Лекция в годишната конференция на Магдалена Георгиева

Структура и потенциал при управление на продажбите
06.04.2019 10:30 - 11:00
Зала HoReCa