/  Мария Стоянова

Мария Стоянова

Мария Стоянова е собственик на блога Travelling Buzz, който включва туристическа информация на английски език за Бългаия и чужбина. Има над 100 успешни партньорства с туристически компании от България и целия свят. Един от основателите е на българската асоциация на туристическите блогъри – АСТОМ, която прилага успешни практики за работа с блогъри в туризма у нас. Мария членува в АБУЖЕТ – Българска федерация на журналистите и писателите по туризма.

От 5 години се занимава с маркетинг и реклама на туристически брандове и е работила с над 100 травъл блогъри от цял свят. Има бакалавърска и магистърска степен по „Икономика на туризма”, следва докторантура по туризъм, на тема “Възможности за развитие на градските хотели в условията на глобализация”.

От 2 години насам, Мария организира безплатни нетуъркинг събития за туристическата индустрия в София, а от година е част от международния екип на Travel Massive – най-голямата общност от професионалисти и иновтори в туризма, представена в над 174 държави.

Лекция в годишната конференция на Мария Стоянова

Туризмът и блогърите: Brand awareness на различно ниво
05.04.2019 16:00 - 17:00
Зала HoReCa