/  Милен Великов

Милен Великов

Милен Великов стартира своята кариера през 2012 г. на позиция стажант в Актавис. За период от 4 години, той преминава през 3 различни позиции в отдел „Човешки ресурси“, номиниран е в 3 поредни години за служител, носител на ценностите на Компанията, като през 2014 г. печели два индивидуални приза в категория „Най-свързан служител на годината“ и „Най-отдеден служител за 2014 г.“.

През 2015 г. е класиран на второ място в категория „Най-свързан служител“ с разлика от един глас от пoбедителя. През 2013, 2014 и 2015 г., Актавис е в Топ 4 на „Най-добрите работодатели в България“, според класацията на АоN Hewitt, като през 2015 г. печели този приз, а Милен Великов и екипът, с който работи имат съществен принос в отличаването на Компанията и повишаване нивата на ангажираност и удовлетвореност на служителите.

През същата 2015-а година, Милен печели 2 други индивидуални награди от гилдията на HR-ите в България. Българската Асоциация за Управление на Хора (БАУХ) му присъжда приз за „HR изгравяща звезда на годината“, като през 2014 г. той отново е номиниран за нея, а списание „Човешки ресурси“ го награждава със „Национален Златен приз Човешки ресурси“ в категория „Млад мениджър“. Милен Великов е единственият, който печели тези 2 награди в една и съща година. Той е и първият сертифициран HR специалист в България на база обновената система за сертифициране на БАУХ. През 2017 г. сп. Business Lady го награждава със „ЗЛАТНО СЪРЦЕ“ в категория Образование, обучение и развитие. Той бе единственото физическо лице, което получи приз на четвъртото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”.

Към днешна дата Милен e работил на различни позиция с фокус HR – от стажант до директор. До 2017 г. бе докторант в БАН. Има 3 магистърски степени – ,,Управление на човешките ресурси‘‘ в УНСС, ,,Организационно поведение и консултиране‘‘ от СУ ,,Св. Климент Охридски‘‘, както и ,,Социална и организационна психология‘‘ в Нов български университет. Бакалавър е по ,,Икономика и организация на труда‘‘ от УНСС. Има завършена степен по Human Resource Management в Chartered Institute of Personnel and Development и е сертифициран кариерен консултант – Global Career Development Facilitator. В момента се сертифицира като Coach към ERICKSON.

Web

Лекция в годишната конференция на Милен Великов

Професионални ценности и очаквания за 2019-та г.
05.04.2019 16:00 - 16:30
зала Keynote