/  Тихомира Трайкова

Тихомира Трайкова

Тихомира е Client Services and Business Development Manager в Аргент, най-голямата независима българска медия агенция. Естественият й интерес към хората и желанието да опознава света я карат да избере образованието на антрополог, а след това логично я отвеждат към един от основните  феномени в социално-културното развитие на човечеството – медиите.

През 2013 започва работа в търговския отдел на Нова ТВ. Три години и половина по-късно прави завой в професионалното си развитие и макар само три бюра по-наляво, преминава от ефирното към дигиталното пространство, като преминава в Performance екипа на Нетинфо. Там участва в полагането на основите на програматично купуване на рекламния инвентар в медията.

Вроденият й талант да продава, който перфектно се комбинира с академичните й познания за човешката природа, не остава незабелязан. Тихомира получава покана от Аргент да поеме нелеката задача да развива портфолиото им от клиенти, нови продукти и услуги, което тя прави успешно от края на 2017 г.

Лекция в годишната конференция на Тихомира Трайкова

Радиото: начин на (рекламна) употреба
06.04.2019 13:30 - 14:00
зала Keynote