Travel Expo – изложение на българския туризъм

FBCoverPhoto

Водени от желанието си да развиваме туристическата индустрия в България създадохме Travel Expo – нашата визия за бъдещето на офлайн изложенията. В концепцията на изложението е “Фокус върху продукта” – всички изложители получават еднакви по размер щандове, с еднакъв дизайн и така те могат да се фокусират върхи представянето на продуктите и услугите си. Чрез ексклузивните оферти и подбраните дати (Черен петък) ще се постараем да привлечем огромна аудитория, която проявява интерес към туристически оферти и представлява потенциален клиент за всеки наш изложител. За да участвате в събитието с щанд е задължително условие да предложите минимум една ексклузивна оферта, която да е активна за посетителите на изложението.

Първото издание на Travel Expo ще се проведе на 29 и 30 ноември в НДК, София – централно фоайе и полуетажите около Зала 1. Избраните дати не са случайни – 29.11.2019 е последния петък от месец ноември, което по света се възприема като “Черен петък”. Макар и доста плахо “Черен петък” започва да става все по-популярен и в България, а туристическата индустрия тепърва започва да се възползва от възможностите на тази всеобща мания.

Предвидили сме 82 щанда

Travel Expo не е просто изложение. Това е мястото, на което ще имате директен достъп до огромна аудитория крайни клиенти (между 5-10 000 души), които плануват от рано своята ваканция или събитие. Разположихме 82 щанда с размер 6 квадратни метра, които:

  • се намират в ТОП локацията за събития – НДК
  • са разположени в централно фоайе и полуетажите
  • са проектирани, сглобени и брандирани
  • са разделени в 3 зони, от които се определя цената

Цената за участие се определя от срока на резервация и избраната зона на щанда. Предлагат се общо 3 зони с щандове. Част от концепцията на Travel Expo е изложителите да се фокусират върху предлаганите оферти и качеството на услугата, затова всички щандове ще изглеждат по един и същ начин като формат и размер.

Ексклузивни оферти за посетителите

Всеки изложител задължително се включва с минимум 1 ексклузивна оферта за посетителите на експото. Офертата трябва да е валидна единствено за посетители на Travel Expo и да не е предлагана 6 месеца преди изложението както онлайн, така и офлайн. Очаквайте предложения за пътувания по следните теми:

  • Ранни записвания Лято 2020 в България и чужбина
  • Last Minute оферти за Нова година 2020
  • Специални оферти и тематични пакети
  • Оферти за Сватбени тържества 2020
  • Оферти за младежки пътувания
  • Оферти за абитуриентски пътувания

Related Posts

Предпочитания за поверителност
Travel Academy използва „бисквитки“ и други данни, за да предоставя, поддържа и подобрява услугите и рекламите си. Ако приемете, ще персонализираме съдържанието и рекламите, които виждате, въз основа на активността ви в услугите ни (като например Събития, HUB, Блог и др). Имаме и партньори, които измерват как се използват услугите ни. Кликнете върху „Политика за поверителност“, за да прегледате опциите, които имате.