Clientric Академия за Иновации в Туризма

Кои сме ние?

Clientric Академия за Иновации в Туризма

Clientric е иновативна компания, която специализира в HoReCa сферата с фокус върху онлайн дистрибуцията, онлайн маркетинга и изграждането на цялостна дигитална идентичност за хотели, хотелски комплекси, ресторанти, заведения, клубове и други бизнеси в индустрията, които искат да са в крак с времето, технологиите и иновациите. Екипът ни има повече от 15 години опит в HoReCa сферата, като предлагаме видео стени и професионални екрани, Digital Signage и Hotel TV, интерактивни решения, онлайн дистрибуция, уеб сайтове, мобилни апликации, WiFi платформа и онлайн маркетинг.
Чрез нашата Академия за Иновации в Туризма се стремим да помагаме на всички професионалисти в HoReCa сектора да увеличават приходите на обекта ефективно и успешно да реализират продукта си – от разработването до ефективното му позициониране на пазара.

Clientric Академия за Иновации в Туризма

Каузата на Clientric Академия за Иновации в Туризма е да обучава представителите на HoReCa за най-новите тенденции, които да им осигурят дългосрочна ефективност и ангажираност. Стремим се да докажем, че туризмът може да бъде съвременен, модерен и устойчив бизнес, който да подпомага и развива България.

Travel Academy 2017

На щанда по време на Travel Academy 2017 нашият мотивиран и усмихнат екип ще представи нагледно как работят някои от най-иновативните софтуерни и маркетинг решения за изграждане на цялостна дигитална идентичност за хотели и други бизнеси в индустрията.