Equinox Partners

5-те грешки на съвременния бизнес мениджър по пътя му към успеха

Приказката че, хората се присъединяват към компании, но напускат мениджърите си, вероятно е стара колкото и най-старата компания в света – японската строителна фирма Конго Гуми, която има забележителната 1400 годишна история, преди да бъде погълната през 2006 година от Такамацу.

Ще започнем с това – какво значи успех за един собственик или мениджър на съвременен хотел, туроператор или агенция. Независимо, дали успехът е крайната дестинация, или нагласата, с която всеки развива бизнеса и живота си - ще изследваме и предизвикаме истинските ви отговори. Дори тези, които все още не сте си ги дали. От дефинирането на собствената визия за успех, ще изследваме и как той реално се проявява и материализира – какво всъщност е, има и прави човек, когато се чувства успешен и щастлив в бизнеса си.

Различните дестинации, предполагат различни пътища, а различните пътища – различни грешки по тях. Ще споделим нашите собствени грешки, които сме правили по нашия си път и ще ви поканим да изследвате и споделите вашите. Не в състезание за най-грешащия мениджър, а в надпревара за най-бързо учещия.

Ето ги 5-те грешки на съвременния бизнес мениджър, които до началото на конференцията може и да увеличим:

  • Първа грешка: Не знае, че не знае какво не знае
  • Втора грешка: Емоционалната интелигентност я е срещал само в книгите
  • Трета грешка: Щастието на работното място не му е приоритет
  • Четвърта грешка: Учи се само от собствените си грешки. И то нередовно
  • Пета грешка: Взима работата си прекалено на сериозно

Уинстън Чърчил е казал, че основният начин човек да трупа опит е като прави грешки, но никой не иска да ги прави

Пламен Петров & Гергана Павлова - Екуинокс Партнърс

Екуинокс Партнърс ООД е създадена през 2012 г в град София от Гергана Павлова и Пламен Петров с предмет на дейност предоставяне на обучителни и коучинг услуги за компании, които развиват хората си в сферите на личната и екипна ефективност, ефективна комуникация, бизнес планирането и развитие.
Компанията катализира професионалното развитие на хората чрез личностна трансформация, създава стимулираща среда и рамка за работа върху себе си на дълбоки нива и фокус върху същественото.
Клиенти на компанията са организации като Google, Cisco, Bayer, Renault-Nissan, Danone, EVN, EY, Intelligent Systems, Pernod Ricard, СИБанк, Банка ДСК, Сосиете Женерал Експресбанк, и други. Експертите, които работят в компанията съчетават практически си опит от бизнеса с любовта към предаване на знания и подкрепа на клиентите към тяхното личностно и професионално израстване.
Екуинокс Партнърс ООД е партньор на Google за България за реализирането на Бизнес Коучинг Програмата от 2015 година насам. Програмата е с фокус върху личностното и професионално израстване на собствениците и управители на компании.