Beyond ID Studio

Кога Facebook се превръща в двигател за бизнеса? Чести пречки и жадувани възможности.

Facebook е гореща тема днес. Така ще бъде и в бъдеще, защото обединява на едно място огромна и ангажирана аудитория. Но не всеки бизнес успява да използва разумно ресурсите си в социалната платформа, за да привлича нови клиенти по ефективен начин или да надгради имиджа си. В тази лекция ще зададем съществените въпроси за ефективността и ще разясним къде е разликата, която прави инвестициите ни напразни или печеливши.

  • Кой купува във Facebook?
  • От 5 до 50 пъти възвръщаемост на инвестицията - мит или реалност?
  • Кои са уменията и инструментите, от които се нуждае бизнесът
  • Спринт или маратон? Как се случват резултатите?

Любители и професионалисти. Защо разликата в резултатите им се измерва в пъти? Научете повече на Travel Academy от 15:30 ч. в Зала 1, на 31.03.17!

Кой е Бисер Вълов?

Експерт по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ. Професионалният му опит включва 6 години като PR консултант и ръководител на дигиталното звено на APRA Porter Novelli - една от водещите PR агенции в България. От близо три години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.
През годините е специализирал в областта на дигиталния маркетинг и интернет комуникацията. Работил е по дигиталните проекти на клиенти като Coca-Cola, Nestle, HP, Kit Kat, Nescafe 3in1 и National Geographic - като част от екипа на APRA Porter Novelli. Сред клиентите на дигиталната му агенция са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, NOVA TV, NitroTiger, Telerik и Wishio.
Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми в България, стартирайки своя блог през 2007. Днес не е активен в тази сфера, но е активен преподавател, като е лектор на над 10 различни семинари и конференции за дигитален маркетинг, сред които Digitex, Social Me Workshop, eAcademy & friends, Интернет маркетинг с нулев бюджет, K2Web, PresenTHINK, SEO конференция и др.