Travelling Buzz

Травъл блогъри - нов канал за имиджово представяне и устойчиво развитие на бизнеса

Травъл блоговете са все по-популярен канал за рекламиране на туристически продукти и услуги. В световен мащаб, това на пръв поглед любителско занимание, вече съществува като професия. Като част от маркетинговата си стратегия, редица фирми и цели дестинации планират бюджет за партньорства с травъл блогъри под различни форми – прес пътувания, контент реклама, афилиейт програми, посланичество, ревюта на продукти и др. Ще разгледаме какво кара световни и български туристическите компании да си партнират с блогъри и с какво реално те могат да бъдат полезни на туристическия бранш.

Ще дадем отговор на въпросите:
  • Защо да работим с травъл блогъри?
  • Какви възможности за реклама предоставят туристическите блогове?
  • Как да работя с блогър за постигане на реални резултати?

Травъл блоговете са все по-популярен канал за рекламиране на туристически продукти и услуги. Разберете как можете да извлечете максимума от работата си с травъл блогъри от Мария Стоянова на 30.03.07 в Зала 1 от 16:15 ч.

Мария Стоянова

Мария Стоянова е собственик на блога Travelling Buzz, включен в класацията на Trivago за топ травъл блогове за 2016 г. Има над 100 успешни партньорства с туристически компании от България и цяла Европа. От 2 години се занимава с маркетинг и реклама на туристически брандове и е работила с над 100 травъл блогъри от цял свят. Един от основателите е на българската асоциация на туристическите блогъри – АСТОМ. Членува в АБУЖЕТ и в Международната блогърска асоциация. Има бакалавърска и магистърска степен по „Икономика на туризма”, следва докторантура по туризъм.