Изграждане на травъл бранд

Изграждане на travel бранд от 0 до безкрай...

Създаването на силен бранд не е лукс, а необходимост за всеки бизнес. Грешно е твърдението, че само големите корпорации имат право или възможност да изградят разпознаваема марка. Ключови фактори за развитието на бранда са откриването на правилната ниша за бизнеса и систематичното налагане на ценностите на марката на пазара. В тази лекция ще докажем, че инвестицията в бранд се изплаща! Ще дадем и практически насоки и съвети за изграждането на разпонаваема собствена марка.

    Ще научите още:
  • Защо имам нужда от бранд?
  • Какво е USP (Unique selling point) и как да го използваме при изграждането на марката?
  • Как да наложа бранда си на пазара?
  • Какво е ребрандинг и кога се налага?

За Веселин Георгиев

Веселин Георгиев завършва Социология и маркетингови изследвания в Софийския университет. От 4 години е част от маркетинг екипа на най-голямата онлайн туристическа агенция (OTA) в България – eSky. Към момента ръководи два екипа от маркетинг специалисти, отговарящи за пазари България и Турция..

Като глава на регионалния маркетинг в eSky, Веселин е и част от глобалния маркетинг екип на компанията, която към днешен ден оперира успешно на 18 пазара в Европа, Централна и Южна Америка и Азия. Дейното му участие в процеса на ребрандинг на компанията му позволява да натрупа безценен опит за управлението на марката, който малко специалисти у нас притежават.

Отвъд работата му като експерт по дигитален маркетинг и бранд мениджмънт, Веселин работи активно върху осъщесвяването на личния си стремеж – да обиколи света или поне 90% от него.