Mondial Assistance

Медицинска защита в чужбина и отмяна на пътуване за по-доволни клиенти.

Туристическото застраховане е популярна услуга, както сред колеги професионалисти, така и сред клиенти пътуващи в страната и чужбина. За съжаление, все още има клиенти и колеги, които не оценяват напълно потенциала и смисъла на този тип услуги. Застрахователната култура в България все още не е на желаното ниво, но за щастие нещата се движат в положителна посока. Туристическите и застрахователните продукти имат общо – и двата продукта са абстрактни. Не можеш да ги пипнеш или усетиш на момента, както е с материалните придобивки. Ефектите и ползите може да се усетят едва в последствие, когато са необходими. Никога не омаловажавайте и не спекулирайте със сигурността и защитата на вашите клиенти по време на пътуване и престой в чужбина. Не се колебайте, а повишете сега вашата застрахователна култура и се запознайте с актуалните продукти в сферата на туристическото застраховане от Мондиал Асистънс.

В България сме тясно специализирани в едно направление – защита при пътуване в чужбина. Ние желаем да бъдем ваш надежден партньор във вашия туристически бизнес.

Мондиал Асистънс е най-старата и една от най-големите асистънс компании в света, създадена през 1950 година. Вече 66 години ние се грижим за сигурността на нашите клиенти, като предоставяме специализирани асистънс услуги свързани със защита при пътуване, защита на дома и автомобила. Годишно в цял свят на нас се доверяват над 250 000 000 души, ние обслужваме по 2 обаждания на всеки 3 секунди, 24/7/365 и говорим 60 езика. Ние сме екип от над 13 000 специалисти и работим в 240 държави по света, а като част от глобалното семейство на Алианц гарантираме високо качество и професионализъм.

Доверете ни се и вие!

Регистрация