50% от щандовете за Travel Expo са запазени

Expo2020-OG

След като всички щандове в Зона 1 бяха запазени за по-малко от 48 часа – днес можем гордо да заявим, че 50% от всички предвидени изложбени щандове за Travel Expo вече са запазени.

Какво е Travel Expo?

Водени от желанието си да развиваме туристическата индустрия в България създадохме Travel Expo – нашата визия за бъдещето на офлайн изложенията. В концепцията на изложението е “Фокус върху продукта” – всички изложители получават еднакви по размер щандове, с еднакъв дизайн и така те могат да се фокусират върхи представянето на продуктите и услугите си. С първото издание на изложението през 2019 г. доказахме, че този модел работи и има потенциала да се превърне в най-мащабната кампания за “Черен петък” в туризма. Това го доказаха и изложителите, които направиха над 200 продажби в рамките на двата дни на експото.

Защо да участвате като изложител?

  • Идеалното време за подобна кампания – Очаква се организираните пътувания да се нормализират в края на 2020 г., като до тогава много пътувания на клиенти ще са отложени по една или друга причина.
  • Ще представите своя бизнес и продукт директно до над 10 000 клиента, които имат изявен интерес.
  • Очаква се тази година кампанията “Черен петък” да е най-силната в световен мащаб. След месеци свиване на икономиката ще са необходими бързи и решителни кампании за възстановяване. Покупателната способност на потребителите ще е силно зависима от промоции и намаления.
  • Ще си гарантирате минимална сигурност за следващите сезони с директни продажби, без посредници.
  • Разходите за кампания с такъв обем са минимални – получавате напълно готов и оборудван щанд, изложение с отлична локация и достъп до огромен брой посетители.
  • До 31.05 можете да резервирате своя изложбен щанд като заплатите само 10% от стойността на щанда!

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания и изберете позицията на своя щанд до 31.07.2020 г.

Как да запазите изложбен щанд?

Разпределихме 70 щанда в централното фоайе и двата полуетажа в НДК, като използваме интерактивна схема, на която се вижда кой щанд е свободен. Така можете лесно да се ориентирате къде искате да е позициониран вашият щанд и просто да кликнете върху него, като това ще стартира процеса по регистрация. Ако все пак не можете да се ориентирате – свържете се с нас за консултация или разгледайте виртуалната обиколка с разпределението на щандовете.

Към момента са свободни 32 щанда от Зона 3 и 4 щанда от Зона 2. Можете да регистрирате своя щанд само срещу 10% депозит, при регистрация до 31.05.2020 г.

Предпочитания за поверителност
Travel Academy използва „бисквитки“ и други данни, за да предоставя, поддържа и подобрява услугите и рекламите си. Ако приемете, ще персонализираме съдържанието и рекламите, които виждате, въз основа на активността ви в услугите ни (като например Събития, HUB, Блог и др). Имаме и партньори, които измерват как се използват услугите ни. Кликнете върху „Политика за поверителност“, за да прегледате опциите, които имате.