Таен клиент

Силата на доброто обслужване и как да го постигнем

Клиентското обслужване е един от най-важните елементи за почти всеки бизнес. Всяка компания поставя собствени стандарти за обслужване, на които държи изключително много и очаква да бъдат стриктно спазвани от служителите. Спазват ли се обаче реално тези стандарти и как да го разберем? Ето тук идва на помощ Тайният клиент. С проучвания тип „Таен клиент“ можете да разберете какво реално се случва във Вашите магазини и офиси, как се държат Вашите служители с клиентите, доколко се следват установените принципи на доброто обслужване, спазват ли стандартите на компанията, наистина ли качеството на предоставеното обслужване е такова, каквото искаме.

    Точно по тези теми ще си говорим и по-конкретно ще обсъдим:
  • Какво представлява проучването „Таен клиент“?
  • Подходящо ли е то за Вашия бизнес?
  • Как точно се провежда едно такова проучване?
  • Какви промени и подобрения можем да очакваме?

Повече за Клиент Х и Ива Господинова

Клиент Х е сред първите компании в България, които предоставят тази услуга и в момента е един от безспорните лидери на пазара. Благодарение на опита, експертизата и гъвкавостта ни, се радваме на доверието и лоялността на множество дългогодишни клиенти, като постоянно към нас се обръщат различни компании и броят на клиентите ни расте непрестанно. Стремим се да предоставяме услуги от възможно най-високо качество, които отговарят на изискванията на клиента и стандартите на бранша. Вярваме, че удовлетвореността на клиентите е най-точният показател за добре свършена работа.

Ива Господинова - След като прекарва 6 години извън страната, за да учи, работи и опознава света, Ива Господинова се връща в България преди почти 3 години и веднага попада в Client X, като много бързо се адаптира към амбициозния и мотивиран екип и към динамичната работа. От година вече е Старши Изследовател в компанията и работи с много клиенти от най-различни браншове, като лично е работила с повечето клиенти, които се доверяват на компанията. Има магистърска степен по Маркетинг Мениджмънт и за известно време в Барселона е работила в един от хотелите, символ на качественото обслужване, а именно Ritz Carlton.