Номинации за лектори за VII Годишна Конференция на Travel Academy

586680d7-5ecf-4b10-800a-02cb704bd722

Седмото издание на годишната конференцията ще се проведе на 03.04 и 04.04.2020 г. (петък и събота). Точната локация и детайли около промените във формата на събитието ще се обявят след 01.12.19 във Facebook събитието за конференцията. Вече започнахме подготовката на годишното събитие, като сме анализирали всички резултати от анкетите за обратна връзка, взели сме предвид и всички препоръки, които ни споделихте и изпратихте допълнително. Ще се постараем да обявим повечето детайли и изненади още в рамките на 2019 г., за да имате достатъчно време да реагирате и да се регистрирате.

Вече предоставяме възможност да номинирате личност, която желаете да видите и чуете на сцената на годишната конференция. Разбира се, можете да номинирате и себе си, но обръщаме внимание, че не се ангажираме да включим задължително всички предложения, които ще получим.

Всеки, който участва с предложение за лектор се включва и автоматично в томбола. На 20.01.2020 г. ще изтеглим трима печеливши, които ще спечелят пълен достъп до VII-та Годишна Конференция на Travel Academy!

Предпочитания за поверителност
Travel Academy използва „бисквитки“ и други данни, за да предоставя, поддържа и подобрява услугите и рекламите си. Ако приемете, ще персонализираме съдържанието и рекламите, които виждате, въз основа на активността ви в услугите ни (като например Събития, HUB, Блог и др). Имаме и партньори, които измерват как се използват услугите ни. Кликнете върху „Политика за поверителност“, за да прегледате опциите, които имате.