[Запис] Пресконференция на АБТТА и партньори

Abtta

На 13.03.20 от 10:00 в БТА ще се проведе пресконференция на тема „КОЛАПС 20: Призив на българската туристическа индустрия към Правителството на Република България във връзка с COVID 19“.

Инициираната от АБТТА съвместна публична проява с основни браншови и продуктови туристически сдружения има за цел да привлече общественото внимание към последствията на глобалната пандемия върху българския туризъм и необходимостта от незабавна държавна намеса за спасяване на българската туристическа индустрия, и представлява поредната стъпка от продължаващите вече два месеца действия на Управителния съвет в подкрепа българския туристически бизнес. Научете повече за дейстията на АБТТА до момента.

По време на пресконференцията Антон Пенев от Travel Academy ще сподели финалните резултати и разширените данни от проведената анкета за влиянието на COVID-19 върху туристическата индустрия. Копие на данните можете да изтеглите от този файл.

Запис от пресконференцията:

Предпочитания за поверителност
Travel Academy използва „бисквитки“ и други данни, за да предоставя, поддържа и подобрява услугите и рекламите си. Ако приемете, ще персонализираме съдържанието и рекламите, които виждате, въз основа на активността ви в услугите ни (като например Събития, HUB, Блог и др). Имаме и партньори, които измерват как се използват услугите ни. Кликнете върху „Политика за поверителност“, за да прегледате опциите, които имате.